Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Ο Τάσος Γιαννούκος έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη

Ο Τάσος Γιαννούκος του Ιωάννη και της Χριστίνας από τη Στενή, πήρε το πτυχίο της Ιατρικής, από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η τελετή της ορκωμοσίας έγινε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρουσία συγγενών και φίλων των πτυχιούχων νέων γιατρών. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον Τάσο Γιαννούκο και σ' όλα τα παιδιά που πήραν το πτυχίο τους και τους θυμίζουμε ότι περιμένουμε πολλά απ' αυτούς., γιατί καλούνται να αγωνιστούν για να διασφαλίσουν σε μας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, σε μια εποχή, όπως η σημερινή, που το θέμα της υγείας είναι, ίσως, πιο επιτακτικό από ποτέ άλλοτε.

Ο άνθρωπος σήμερα -ιδίως των μεγαλουπόλεων- υποφέρει και σωματικά και ψυχικά. Η καθιστική ζωή, η ανθυγιεινή διατροφή, το μολυσμένο περιβάλλον, το άγχος, η αποξένωση, επιδρούν αρνητικά στη ζωή και υποσκάπτουν τα θεμέλια της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Σημαντική λοιπόν η προσφορά τους και απαραίτητη η παρουσία τους, φτάνει μόνο να εκλάβουν την αποστολή τους περισσότερο σαν λειτούργημα παρά σαν επάγγελμα. Ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν για τον» Τάσο Γιαννούκο και για τα άλλα παιδιά. Τους ευχόμαστε και πάλι καλή σταδιοδρομία.

Τα αδέλφια Ζωή και Παύλος Βλάχος, πήραν τα πτυχία τους και ορκίστηκαν
Δύο αδέλφια από τη Στενή, η Ζωή Βλάχου και ο Παύλος Βλάχος, παιδιά του Χαράλαμπου Βλάχου του Παύλου από την Κάτω Στενή, τέλειωσαν τις σπουδές τους πήραν τα πτυχία τους και ορκίστηκαν.

Η Ζωή Βλάχου τελείωσε το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης και σήμερα υπηρετεί Δασκάλα στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μητρόπολης Μοιρών Ηρακλείου.

Ο Παύλος Βλάχος τελείωσε στο Γκίλφορντ της Αγγλίας στο Πανεπιστήμιο Surrery Μηχανολόγος Μηχανικός και πήρε το MASTER στο University College London στο Λονδίνο.

Θερμά συγχαρητήρια στα δύο αδέλφια και ευχές για καλή σταδιοδρομία.

Ο Γ. Ντούρμας Διδάκτορας του Πανεπιστημίου
Στις 15 Νοεμβρίου ο Γιώργος Ντούρμας υποστήριξε με επιτυχία τη Διδακτορική του διατριβή σε επταμελή επιτροπή αξιολόγησης Καθηγητών Πανεπιστημίων και βαθμολογήθηκε από όλους με άριστα.

Το αντικείμενο της διατριβής του αφορούσε πρωτότυπη πρόταση για την ανάπτυξη πλατφόρμας αξιολόγησης και χρήσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε Ελεύθερο Λογισμικό.

Ο Γ. Ντούρμας είναι ο πρώτος διδάκτορας του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την ίδρυσή του το 1998. Η καθομολόγησή του θα γίνει εντός Δεκεμβρίου σε Γενική Συνέλευση Καθηγητών του Τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: