Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου 2008, μέρα Παρασκευή, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.
1…Σχετικά με το αίτημα του κ. Ιωάννη Κούση για αδειοδότηση γεώτρησης στη θέση «Αμπέλια» στα Καμπιά με σκοπό την εμφιάλωση νερού, το Δημοτικό Συμβούλιο γνωμοδότησε αρνητικά.
2…Ενημερώθηκε σχετικά με τις μηνύσεις που είχαν υποβληθεί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης για παράνομη κατασκήνωση στην περιοχή Χιλιαδούς, το Δ.Σ.
3…Αποφασίστηκε η διαγραφή ποσού 10% από χρηματικό κατάλογο επαγγελματιών λόγω εφάπαξ καταβολής των οφειλομένων.
4…Αποφασίστηκε η αποδοχή χρηματοδοτήσεων προγράμματος ΘΗΣΕΑ, που αφορούν ασφαλτόστρωση οδού Κάτω Στενή-Λούτσα, με συνολικό προϋπολογισμό και πίστωση έτους 2008, 282.000 ευρώ, (πρόκειται για το δρόμο που διέρχεται από το εξωκλήσι της Παναγιάς και κοντά από το εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου Λούτσας)καθώς και προμήθεια μικρού ελαστιχοφόρου φορτωτή με συνολικό προϋπολογισμό και πίστωση έτους 2008, 42.000 ευρώ.
5…Αποφασίστηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2008να εγγραφούν νέες πιστώσεις(αναμόρφωση προϋπολογισμού) για την τέλεση των κάτωθι έργων
α.)Μελέτη οριοθέτησης ρεμάτων Άνω Στενής και Μίστρου
β.) Τοπογραφήσεις οδών Αγριοσυκιά-Νίκη και Γλυφάδα-Βαθύ ρέμα Αγίας Ειρήνης.
6…Έγινε ορισμός των έργων που θα πληρωθούν ΣΑΤΑ (1η και 2η κατανομή έτους 2008.
7…Αποφασίστηκε εκτέλεση της προμήθειας ανταλλακτικών-συντήρηση-επισκευή των αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων του Δήμου Διρφύων.
8…Αποφασίστηκε το άνοιγμα λογαριασμού για την κατάθεση κεφαλαίων που προέρχονται από δωρεά.
9…Ψηφίστηκε η εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Πούρνου και Θεολόγου» προϋπολογισμού 6.925 ευρώ.
10..Αποφασίστηκε η διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο λόγω λανθασμένης πολλαπλής εγγραφής για το ίδιο είδος εσόδου και για το ίδιο πρόσωπο, που αφορά επαγγελματίες.
11..Αποφάσισε το Δ.Σ. να υποβάλλει πρόταση στη ΔΕΗ για τη σύνταξη μελέτης, για τη μεταφορά μετασχηματιστή της ΔΕΗ μπροστά από την καφετέρια «ΜΥΛΟΣ» (Μπασινά) στη Στενή και υπογειοποίησης του καλωδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: