Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Το πρώτο «Μουσικό Πανδοχείο» στην Ελλάδα, αρχίζει τη λειτουργία του στη Στενή

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και στη Στενή.
Πρωτοπόρος αλλά και καινοτόμος ο Τάσος Ιωαννίδης, όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή του γενικότερα, συνέλαβε την ιδέα της λειτουργίας ενός Μουσικού Πανδοχείο στη Στενή.
Πρόκειται για έναν πολυτελή ξενώνα τεσσάρων κλειδιών, κάτι που ισοδυναμεί στα ξενοδοχεία με τη διαβάθμιση των πέντε αστέρων, με οκτώ δωμάτια και μία σουίτα.
Θα διαθέτει μπαρ και σαλόνι, στο οποίο θα υπάρχει οργανοθήκη με πάρα πολλά και διάφορα μουσικά όργανα που θα είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες.
Επίσης θα υπάρχει μικρό στούντιο, με επαγγελματικά μηχανήματα αναπαραγωγής και εκτύπωσης CD, το οποίο θα είναι στη διάθεση των μουσικών αλλά κυρίως των φίλων της μουσικής.
Εκεί ο επισκέπτης θα βοηθηθεί από εξειδικευμένο άτομα, αλλά και από τον ίδιο τον Τάσο Ιωαννίδη να βελτιώσει τις φωνητικές του δυνατότητες, να ηχογραφήσει το δικό του σε μικρό αριθμό δειγμάτων. Επίσης να κάνει επιλογή ανάμεσα από χιλιάδες τραγούδια όλων των ειδών ελληνικά και ξένα. θα μπορεί να κάνει χρήση των οργάνων που θα υπάρχουν στο «Πανδοχείο» για να διαμορφώσει τη δική του ορχήστρα (αν θέλει), αλλά και .όποιος είναι φίλος του τραγουδιού χωρίς να γνωρίζει μουσική θα βοηθιέται ώστε να ηχογραφεί το δικό του CD.
Εκτός από τραγούδια θα μπορεί να ηχογραφούνται και διαφημιστικά μηνύματα για εταιρείες, αλλά και ηχογραφήσεις ποιημάτων και άλλων απαγγελιών.
Το "Μουσικό Πανδοχείο»θα διαθέτει το δικό του site που εφόσον κάποιος το επιθυμεί θα ανεβαίνει η δική του δουλειά (τραγούδι ή ότι άλλο), γίνοντας έτσι γνωστή στο διαδίκτυο.
Τα Σαββατοκύριακα θα λαμβάνουν χώρα μουσικά δρώμενα, (μουσικές βραδιές) όπου τις περισσότερες φορές θα παραβρίσκονται γνωστοί καλλιτέχνες., στο σαλόνι-μπαρ, όπου θα σερβίρεται καφές και ποτά και όχι μόνο για τους διαμένοντες στο Πανδοχείο, αλλά για όλο τον κόσμο.
Η λειτουργία του αναμένεται να αρχίσει στα μέσα Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: