Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ

Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη του Α.Ο.Στενής Διρφύων και Α.Ε.Πάλιουρα αποφάσισαν την συγχώνευση των συλλόγων σε ένα νέο σύλλογο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ».
Είναι το πρώτο βήμα για μια ευρύτερη μελλοντική συνεργασία όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της Δίρφυς.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο που ανέλαβε τη διοίκηση για τα δυο προσεχή χρόνια της «Ένωσης Διρφύων» είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜ: ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΝΤΑΛΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ Α: ΛΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ Β: ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΗ: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΟΥΤΣΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΑΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΠΑΛΙΑΤΣΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΔΟΜΕΤΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Προπονητής προσελήφθη ο φιλόδοξος κ.Καραναστάσης Γιώργος που τον διακρίνει η εργατικότητα και η γνώση του ποδοσφαίρου. Το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Διρφύων αποτελούν οι ποδοσφαιριστές:
ΒΛΑΧΟΣ-ΓΕΓΚΟ-ΚΑΡΑΓΚΟΣ-ΚΙΑΠΕΚΟΣ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ-ΛΕΖΓΗΣ-ΛΟΙΖΟΣ-ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΗΛ-ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜ-ΚΑΡΚΑΛΗΣ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡ-ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΣΑΛΕΜΗΣ-ΓΙΑΜΑΣ-ΤΣΟΥΤΣΑΙΟΣ-ΤΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΑΘΑΣ-ΤΣΩΚΟΣ-ΦΕΙΟΖΟΛΙ.
Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Παππακυριακού Κυρ. από Ερμή Πηλίου,Τιόπουλος από τον Κύζικο Νέας Αρτάκης, ο Τζαθάς από τον Πούρνο και ο Λοίζος από τα Βασιλικά.
Στόχος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦΥΩΝ είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας αφού υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, ισχυρή διοίκηση, καλός προπονητής, καλό έμψυχο δυναμικό και αθλητικές εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν και επαγγελματικοί σύλλογοι.
Η διοίκηση ,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦΥΩΝ καλούν τους υγιείς φιλάθλους της Στενής,του Πάλιουρα και του Δήμου Διρφύων γενικότερα, να συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια ώστε όλοι ενωμένοι να επιτευχθούν οι στόχοι που σε αυτή την φάση είναι ενότητα-δουλειά και πρωτάθήμα.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:6948214499
Γ.Γ. :6974871860
ΕΦ.ΔΗΜ,.ΣΧ:6972837698

Δεν υπάρχουν σχόλια: