Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



Ο Αθλητικός Σύλλογος Αγωνιστικού Μπιλιάρδου Χαλκίδας διοργανώνει την τελική φάση του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Αμερικάνικου μπιλιάρδου στην πόλη της Χαλκίδας.
Η διοργάνωση που θα διεξαχθεί 5/7/2008 και 6/7/2008 θα γίνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο billiard club STR 8 στην Λιανή Άμμο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Μπιλιάρδου και θα λάβουν μέρος 8 σύλλογοι με 24 αθλητές από όλη την χώρα. Οι σύλλογοι προέρχονται από την Αθήνα την Σπάρτη, την Ρόδο, τον Βόλο και την Λαμία Μεταξύ αυτών θα συμμετέχουν αθλητές που έχουν διακριθεί με πρώτες θέσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και με σειρά διακρίσεων σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Οι αγώνες θα έχουν ώρα έναρξης για το Σάββατο 15:00 και την Κυριακή 13:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει συναρπαστικές μονομαχίες υψηλού επιπέδου.
Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη της Χαλκίδας η διοργάνωση για πρώτη φορά ενός τέτοιου μεγέθους πρωταθλήματος και ελπίζουμε ως ομοσπονδία να τύχει της κατάλληλης αντιμετώπισης και προβολής .
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γεν. Γραμματέα της ομοσπονδίας μας κο Βελισσαρίου Αναστάσιο στα τηλέφωνα 22210 52000, 6944883310 ή με τον υπεύθυνο του Α.Σ.Α.Μ. Χαλκίδας Αρτινόπουλο Ηλία στο τηλέφωνο 6974856613.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ

Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες και οι κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκαν για να θέσουν υπό έλεγχο και να σβήσουν την φωτιά η οποία έκαψε μέρος από το πανέμορφο ελατοδάσος των Καμπιών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία εχθές το πρωί στις 3.15μ.μ. σε δύσβατη περιοχή γεμάτη έλατα.
Δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Θα λειτουργηθούν εξωκλήσια

Την 1η Ιουλίου θα λειτουργηθεί το εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στη Στενή και στις 15 Ιουλίου το εξωκλήσι των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίτης. Και τα δύο εξωκλήσια βρίσκονται στην περιοχή Στατόρι.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Προτεινόμενο έργο από την νομαρχία μέσω ΕΣΠΑ 2007-2013 είναι το Αλιευτικό Καταφύγιο Χιλιαδούς.
Ερώτηση; Σε ποιο σημείο.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Γιορτή κερασιού στο Μετόχι

Παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών επισήμων, πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή κερασιού στο Μετόχι. Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1988, κάθε χρόνο, το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου. Εφέτος η γιορτή έγινε το Σάββατο 7 Ιουνίου.
Δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να γευθούν τις πολλές ποικιλίες κερασιών, να απολαύσουν την έκθεση αγροτικών προϊόντων και λαϊκής - παραδοσιακής τέχνης και να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η Χαρά Βέρα με την ορχήστρα της «παρέσυρε» τους επισκέπτες σε ολονύκτιο γλέντι, ενώ το χορευτικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Μετοχίου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
Την παραμονή της
εκδήλωσης, δόθηκε παράσταση κλόουν, από την ομάδα του Γιάννη Φίλη, στην πλατεία του οικισμού των Αγίων Αποστόλων Μετοχίου.